Skip to main content

Transplant de Barba – Top clinici Implant Barba in 2022

Transplant de Barba – Top clinici Implant Barba in 2022

Pentru o infatisare mult mai masculina, multi barbati aleg sa isi faca transplant de barba. Este o subcategorie a transplantului de par, care ajuta la remedierea problemelor cauzate de caderea parului. In ziua de azi, aceasta interventie este tot mai des solicitata de foarte multi tineri, deoarece cresterea rara a parului, sau chiar inexistenta lui, sunt imperfectiuni care nu pot fi mascate.

Un implant de barba consta in transplantarea parului dintr-o anumita zona a corpului in zona faciala ce necesita umplere. De cele mai multe ori este folosit parul din zona cefei. De obicei, tinerii care recurg la o asemenea interventie sunt cei care au suferit anumite accidentari sau afectiuni. De asemenea, nevoia interventiei poate sa apara si in urma unor dereglari hormonale sau a unei mosteniri genetice.

Recomandarea noastra obiectiva, pentru doritorii de Implant de Par din Romania in luna mai 2022, este sa realizeze interventia de Implant de Par la clinica Dr. FUE (apasa aici pentru a merge la pagina lor de programare). De ce recomandam clinica Dr. FUE? In primul rand datorita rezultatelor excelente ale pacientilor ce le-au trecut pragul, dar si pretul atractiv, si cazarea / transportul gratuit pentru pacientii ce nu sunt din orasul in care au clinica cei de la Dr. FUE. Am ales sa recomandam aceasta clinica in urma feedback-ului a peste 100 de pacienti romani. Daca si tu esti un pacient ce a trecut printr-o interventie de implant de par, contacteaza-ne si spune-ne parerea ta, astfel incat sa putem ajusta recomandarile in timp real!

Majoritatea tinerilor aleg o astfel de procedura pentru a-si acoperi anumite cicatrici, dar sunt si situatii in care o fac doar pentru a obtine o barba bogata. Implantul de barba se poate realiza la tinerii care au peste 20 de ani, pentru ca atunci se spune ca nivelul de hormoni este stabil. Asa ca, cei care isi doresc o barba bogata si observa ca au portiuni mari unde parul nu mai regenereaza, pot apela la aceasta interventie si se pot lasa cu incredere pe mana medicilor esteticieni.

Etapele procedurii de implant de barba sunt urmatoarele:

  • examinarea, etapa in care pacientul este expus unor teste amanuntite pentru a se constata cat de rezistente sunt firele de par si radacinile lor;
  • extragerea, etapa in care medicul va extrage fire de par din spatele capului, din zona de deasupra urechilor si din partea superioara a cefei;

Inainte de toate aceste etape, cei ce isi vor face implant de barba, nu trebuie sa uite ca au posibilitatea sa aleaga stilul de barba pe care si l-ar dori, iar chirurgul estetician le va recomanda modelul care li se potriveste cel mai bine. Extragerea si implantarea se fac sub anestezie locala, ceea ce inseamna ca interventia nu necesita internare in spital, pacientii putand sa se intoarca la activitatea lor zilnica.

Desi ca tehnica de interventie, implantul de par si cel de barba sunt doua proceduri asemanatoare, ele se diferentiaza prin timpii de asteptare ai rezultatului final. Daca exista barbati care isi doresc ambele interventii, trebuie sa stie ca firele de par din zona barbii vor regenera mult mai rapid decat cele din zona scalpului. Costurile unui implant de barba variaza in functie de cat de extinsa este zona de lucru si cate fire vor fi transplantate.

Implantul de barba asigura beneficii considerabile pentru pacient

  • unul dintre acestea si poate cel mai important avantaj al unui transplant de barba este ca reda increderea pacientului si ii imbunatateste intr-un mod cat se poate de natural aspectul fetei. In urma unor cercetari, se poate spune ca barbatii cu barba sunt considerati a fi foarte atractivi;
  • un alt beneficiu consta in faptul ca barba care va creste dupa implant poate fi barbierita si tunsa normal;
  • implantul de par facial presupune un timp de recuperare foarte scurt, ceea ce inseamna ca pacienti care muncesc se pot intoarce rapid la locul de munca;
  • interventia ce presupune implant facial de par este una eficienta, care imbunatateste foarte mult aspectul unui barbat. Procedura este moderna, oferind rapid rezultate si este realizata de foarte multe clinici, la un pret al implantului de par accesibil.

Mai jos vor fi prezentate trei clinici recomandate de pacientii care si-au facut o astfel de interventie si au fost multumiti de rezultat. Clinicile de mai jos sunt cele mai bune din tara si au in cadrul lor o intreaga echipa de specialisti esteticieni.

Top Clinici Transplant Barba in Romania

1. Clinica Dr. Felix, Bucuresti

Clinica Dr. Felix din Bucuresti este una dintre cele mai bune clinici din tara, in ceea ce priveste interventiile estetice. Dr. Felix este un medic specialist recunoscut in lumea esteticii, care isi desfasoara activitatea in clinica ce ii poarta numele, alaturi de alti chirurgi esteticieni.

Pe langa transplantul de par, in aceasta clinica se poate face si implant de barba. Medicii le garanteaza pacientilor rezultate cu un aspect 100% natural. Pentru implantul de barba, specialistii esteticieni folosesc o tehnica  evoluata la nivel global – FUE. Este cea mai putin invaziva metoda si cea mai eficienta.

Dr. Felix considera ca partea importanta in procedura ce presupune implantul de par facial este orientarea si modul in care sunt pozitionate grefele individuale. Lucrandu-se cu atentie sporita, medicii de la clinica Dr. Felix vor oferi pacientilor rezultate impecabile si complet naturale.

Procedura in sine dureaza aproximativ 3-5 ore. Depinde de complexitatea problemei fiecarui pacient si de densitatea barbii dorite. Barba completa va creste rapid si va putea fi barbierita la 4 saptamani dupa ce a fost facut transplantul de par.

2. Lookclinic, Bucuresti

Lookclinic este o clinica estetica din Bucuresti, unde se pot realiza interventii estetice de succes. Pe langa transplantul de par, medicii specialisti din cadrul acestei clinici fac si implant de barba, tot prin metoda FUE. Datorita acestei tehnici, implantul de barba va fi foarte simplu, fara durere, oferind in acelasi timp un rezultat 100% natural.

Echipa care va face interventia, garanteaza pacientilor un mediu sigur si steril, dar si un rezultat impecabil. Aparatura si toate instrumentele microchirurgicale sunt de ultima generatie. Intregul procedeu este realizat de medici specializati in chirurgie estetica si plastica, care urmeaza cu atentie protocoalele stricte de calitate.

Inainte de interventie, este necesara o singura vizita la medic. Sunt putine contraindicatii, iar pacientii nu trebuie sa ia nici o masura de precautie inainte. Nu vor exista complicatii daca se respecta sfaturile medicilor.

In ceea ce priveste pretul, acesta difera in functie de sesiune: mica, avansata sau uriasa. Asadar, preturile sunt urmatoarele:

  • Sesiune mica ( graft/par – 800/1850 ) – 1560 de euro;
  • Sesiune avansata ( graft/par – 1500/3500 ) – 2350 de euro;
  • Uriasa (  graft/par – 3200/7400 ) – 4700 de euro;
  • Sedinta PRP 150 de euro.

3. Motora Hair Transplant & Aesthetics, Cluj-Napoca

Motora Hair Transplant & Aesthetics este o clinica din Cluj specializata in domeniul esteticii, care realizeaza sute de interventii si face o multime de oameni fericiti. Doctorul Motora alaturi de echipa sa de specialisti isi desfasoara activitatea intr-o clinica moderna in care toti pacientii se simt confortabil si in siguranta. Atat pentru implantul de par cat si pentru cel de barba se foloseste tehnica moderna FUE. Aparatura si instrumentele sunt de ultima generatie, motiv pentru care recuperarea este usoara, nedureroasa, iar rezultatele se vad cat mai repede.

Concluzia noastra:

Dupa interventie, medicii recomanda evitarea bazinului de inot, sauna, dar si expunerea directa la soare pentru 15-30 de zile. De asemenea, sfaturile specialistilor estetici cu privire la administrarea anti-inflamatoarelor prescrise trebuie urmate cu atentie. Domnul doctor Motora le ofera pacientilor sai pachete atractive in functie de marimea zonelor faciale unde trebuie facut implant de barba. Deci, costul unui implant variaza si va putea fi aflat in cadrul unui consult gratuit la medicul specialist.

In urma mai multor cercetari, pacientii care si-au facut transplant de barba la una dintre clinicile de mai sus au fost foarte multumiti, beneficiind de o tehnica desavarsita cu rezultate extraordinare. Costul unui implant nu ar trebui sa fie un factor de decizie in fata calitatii. Aceasta interventie estetica vine in sprijinul multor barbati care isi doresc o infatisare puternic masculina.