Skip to main content

Implant de Par Brasov

Implant de Par Brasov

Numeroase persoane care se confrunta cu calvitia cauta solutii pentru implant par Brasov, o regiune legendara a Transilvaniei si unul dintre cele mai atractive orase din Romania, cu o multime de atractii si cu o frumusete a naturii iesita din comun. Pe langa acestea, orasul Brasov se poate mandri cu un sector medical foarte bine dezvoltat, in oras gasindu-se si unele dintre cele mai bune clinici private de chirurgie plastica. Operatiile estetice sunt din ce in ce mai frecvente in ziua de azi si reprezinta o rezolvare pentru foarte multi oameni, in ceea ce priveste modificarea  aspectului sau formei unei parti a corpului.

Exista persoane care acorda o importanta deosebita aspectului fizic si isi doresc sa arate cat mai tinere. In Brasov sunt cateva clinici private specializate in domeniul estetic, al caror prag este calcat atat de barbati cat si de femei, zilnic. La modul general, tehnicile de chirurgie estetica plastica sunt folosite in asa fel incat rezultatul obtinut sa aiba un aspect cat mai natural – este si situatia unui implant de par Brasov, metoda solicitata de catre cei care se confrunta cu calvitia.

Recomandarea noastra obiectiva, pentru doritorii de Implant de Par din Brasov in luna mai 2022, este sa realizeze interventia de Implant de Par la clinica Dr. FUE (apasa aici pentru a merge la pagina lor de programare). De ce recomandam clinica Dr. FUE? In primul rand datorita rezultatelor excelente ale pacientilor ce le-au trecut pragul, dar si pretul atractiv, si cazarea / transportul gratuit pentru pacientii ce nu sunt din orasul in care au clinica cei de la Dr. FUE. Am ales sa recomandam aceasta clinica in urma feedback-ului a peste 100 de pacienti romani. Daca si tu esti un pacient ce a trecut printr-o interventie de implant de par, contacteaza-ne si spune-ne parerea ta, astfel incat sa putem ajusta recomandarile in timp real!

Numeroase persoane imbratiseaza frecvent, cu multa incredere, proceduri estetice diverse, acest lucru aducandu-le un plus de incredere in sine. Brasov este orasul  in care pacientii clinicilor private estetice beneficiaza de profesionalismul unor medici specialisti bine instruiti, care reusesc sa asigure cele mai bune rezultate.

Prin urmare, persoanele care isi doresc sa isi faca o operatie estetica, pot alege cu incredere orasul Brasov. In foarte multe clinici din acest oras se poate gasi solutia optima pentru fiecare pacient. Mentalitatea gresita a multor indivizi este aceea ca in strainatate sunt cele mai bune clinici. De ce oare? Si in marile orase ale Romaniei, spre exemplu in Brasov, exista clinici performante, poate mai bune decat cele din afara si, bineinteles, cu medici de exceptie, pe care se pot baza cu incredere.

Avantajele serviciilor estetice oferite in Brasov

Ce ii determina pe cei mai multi sa aleaga serviciile estetice in Brasov?

Pe internet se pot gasi toate informatiile necesare pentru un viitor pacient curios, despre interventia estetica pe care isi doreste sa o faca. Exista foarte multe persoane care au trecut deja printr-o operatie estetica si si-au spus punctul de vedere sau si-au povestit experienta pe diverse forumuri. Astfel, cei interesati pot afla si in ce consta interventia de implant de par Brasov si, mai ales, daca se poate face in acest oras.

Brasov se afla pe lista marilor orase in care se pot realiza cu succes operatii estetice diverse. Cei care si-au facut interventii in acest oras au fost foarte multumiti si recomanda cu incredere.

Ce ii determina concret pe cei care isi doresc sa faca interventii estetice in Brasov?

  • printre primele avantaje se afla competentele si profesionalismul de care dovada personalul medical;
  • aparatura folosita in realizarea interventiilor de natura estetica este de ultima generatie;
  • pacientii se pot bucura de un rezultat 100% natural;
  • preturile operatiilor estetice depind de problema pacientului, dar in general sunt accesibile;
  • in Brasov se poate ajunge rapid cu avionul – cei care vin din strainatate, pot lua avionul pana la Bucuresti, iar de acolo spre Brasov;
  • in ceea ce priveste igiena din clinici, totul este foarte curat si sterilizat;
  • recuperarea se face in functie de interventie -pacientii primesc sfaturile medicilor, astfel incat recuperarea sa fie mai simpla.

In concluzie, orasul Brasov este locul potrivit pentru o operatie estetica reusita. Un dezavantaj al clinicilor estetice private este ca nu se poate vorbi inca despre implant de par Brasov. Cei care doresc o astfel de interventie se pot orienta cu incredere catre urmatoarele orase: Cluj-Napoca, Bucuresti si Timisoara. In urma cercetarilor pe care le-am realizat, am constatat ca orasul Brasov este foarte vizitat pentru realizarea interventiilor estetice. Oamenii care au calcat pragul clinicilor private din Brasov au fost multumiti de rezultatul obtinut si chiar le recomanda cu incredere celor care se gandesc ce clinica sa aleaga pentru o operatie estetica.

3 clinici private cu rezultate exceptionale in implant de par Romania (niciuna in Brasov din pacate)

1. Clinica Dr. FUE

Clinica Dr. FUE este o clinica din ce a avut sediu si in Brasov specializata in medicina estetica. In cadrul acesteia se poate face interventia de  transplant par, insa si alte proceduri de chirurgie estetica.

La realizarea procedurilor participa medicul, specialist in Dermatologie/Chirurgie Plastica. Dr. FUE se remarca in ceea ce priveste  transplantul de par prin abordarea celei mai moderne tehnici de implant, adaptata in functie de problema si nevoia pacientului:

  • Sapphire FUE – Sapphire Follicular Unit Extraction (metoda fir cu fir);

In ceea ce priveste pretul, acesta difera in functie de cat de extinsa este zona lipsita de par, de durata interventiei, dar si de calitatea firelor de par extrase.

Contact:

Implant de Par Cluj – Dr. FUE
Website: drfue.ro
Telefon: 0756-651-768
Email: drfuecluj@gmail.com

2. Lookclinic (Buc.)

Una dintre cele mai specializate clinici de implant de par din Bucuresti este Lookclinic. Aici sunt folosite cele mai performante tehnici, inclusiv cea mai moderna, FUE, motiv pentru care pacientul nu va avea dureri, cicatrici sau sangerari. Tehnica FUE este folosita de foarte multe clinici specializate in natura estetica. In cadrul acestei clinici se practica si alte metode in vederea implantului de par: terapia PRP, laser, terapie medicala, micropigmentare si laser. Dupa interventie, pacientii nu au nevoie de o perioada de recuperare pentru ca nu vor exista nici un fel de complicatii.

3. Shanti Beauty Clinic (TM)

Shanti Beauty este o clinica privata din Timisoara, specializata in chirurgia estetica plastica. Pe langa alte interventii estetice, aici se poate realiza si transplantul de par. Pacientii pot beneficia pe deplin de profesionalismul cadrului medical. In cadrul acestei clinici se pot oferi consultatii si tratamente foarte eficiente.

Transplantul de par este una dintre cele mai frecvente proceduri la clinica Shanti Beauty. Echipa de medici specialisti garanteaza rezultate impecabile, 100% naturale. Persoanele care si-au facut transplant de par aici subliniaza faptul ca serviciile oferite de medici sunt de inalta calitate si ca oricine se poate lasa pe mana lor cu maxima incredere.

In final, ce se poate spune despre implantul de par in aceste trei clinici? Cei care se confrunta cu calvitia si isi doresc sa schimbe situatia, pot merge cu cea mai mare incredere la una dintre clinicile prezentate. Pacientii vor beneficia atat de serviciile de inalta calitate oferite de cadrul medical, cat si de profesionalismul echipei de specialisti.

Concluziile noastre legate de implant de par in Brasov

Subliniem faptul ca Brasov se afla pe lista oraselor favorite pentru operatiile estetice, nu si pentru interventia de implant de par pana in prezent. Medicii specialisti si serviciile oferite de acestia reprezinta motivul pentru care majoritatea persoanelor aleg Brasovul pentru alte interventii de natura estetica.