Skip to main content

Implant de Par Craiova

Implant de Par Craiova

Municipiul Craiova merita vizitat pe tot parcursul anului, existand o lista generoasa cu lucruri pe care le pot face turistii, insa si pentru ca aici exista o posibilitate mare de a gasi raspunsul la probleme legate de sanatate sau estetice, precum calvitia – caz in care poate fi necesar un implant de par Craiova.

Dincolo de faptul ca are o oferta turistica generoasa, acesta este orasul care gazduieste unele dintre cele mai bune clinici de chirurgie estetica plastica din Romania, catre care se indreapta si persoanele care doresc sa faca transplant de par in Craiova. In ziua de azi, foarte multi oameni sunt preocupati de diverse probleme ce tin de aspectul fizic, motiv pentru care cauta solutiile propuse de chirurgia estetica plastica. Astfel de interventii se pot realiza cu succes in clinicile private din Craiova.

Recomandarea noastra obiectiva, pentru doritorii de Implant de Par din Craiova in luna mai 2022, este sa realizeze interventia de Implant de Par la clinica Dr. FUE (apasa aici pentru a merge la pagina lor de programare). De ce recomandam clinica Dr. FUE? In primul rand datorita rezultatelor excelente ale pacientilor ce le-au trecut pragul, dar si pretul atractiv, si cazarea / transportul gratuit pentru pacientii ce nu sunt din orasul in care au clinica cei de la Dr. FUE. Am ales sa recomandam aceasta clinica in urma feedback-ului a peste 100 de pacienti romani. Daca si tu esti un pacient ce a trecut printr-o interventie de implant de par, contacteaza-ne si spune-ne parerea ta, astfel incat sa putem ajusta recomandarile in timp real!

Cei ce isi doresc si considera ca au nevoie de o interventie estetica, in vederea repararii diformitatilor sau a corectarii deficientelor functionale pot apela cu incredere la chirurgia estetica. Rezultatul le va imbunatati cu siguranta aspectul si va fi cat se poate de natural. Exista foarte multi oameni care pun accentul pe aspectul fizic. De aceea, o buna parte din ei considera ca orice detaliu minor de la nivelul fetei, care li se pare ca nu e ok si ii streseaza, merita imbunatatit.

Persoanele care se gandesc la o interventie de natura estetica, pot opta cu incredere pentru clinicile private din Craiova. Aici serviciile sunt de calitate, la preturi foarte accesibile pentru interventia de implant de par.

Multi considera ca cele mai bune interventii estetice se fac in strainatate. Exclus! Oamenii interesati pot gasi solutia si in tara, spre exemplu in Craiova. Si aici exista medici specialisti, poate mai buni decat cei din afara, care folosesc o aparatura de ultima generatie, bineinteles.

Avantajele serviciilor estetice oferite in Craiova

Ce ii determina pe cei mai multi sa aleaga serviciile estetice in Craiova?

Persoanele care doresc sa faca o interventie estetica se pot informa rapid de pe internet despre tot ceea ce presupune chirurgia plastica. Astfel se poate proceda si cand este vorba despre un implant de par Craiova. Tehnologia a avansat foarte mult, ceea ce inseamna ca printr-un singur click se pot prezenta cititorului toate informatiile dorite. Pe langa prezentarea diferitelor metode si probleme tratate prin chirurgie plastica, pe internet exista si review-uri ale persoanelor care si-au facut diverse interventii estetice. Citindu-le, cei interesati beneficiaza de si mai multe informatii.

Craiova este unul dintre marile orase in care se pot realiza cele mai bune interventii de natura estetica. Este recomandat si sustinut de foarte multi oameni, atat romani, cat si straini, multumiti de serviciile de natura estetica oferite de clinicile private din oras.

Ce ii determina concret pe cei care isi doresc sa faca interventii estetice in Craiova?

  • un prim avantaj al clinicilor private din Craiova este  profesionalismul si increderea de care dau dovada medicii specialisti din cadrul clinicilor private;
  • pacientii beneficiaza de aparatura de ultima generatie si de servicii foarte sigure si de calitate;
  • rezultatul procedurilor de natura estetica este 100% sigur;
  • pretul unei interventii depinde de cat de complicata este aceasta, dar in general costurile sunt accesibile.

Bineinteles ca pe langa aceste avantaje medicale exista si avantaje legate de confortul fizic si psihic al pacientului:

  • Craiova este unul dintre orasele mari ale Romaniei in care se poate ajunge foarte usor cu avionul. Pacientii din tara pot ajunge la fel de usor si cu trenul sau masina personala;
  • Multe persoane se ingrijoreaza in ceea ce priveste recuperarea – totul depinde de interventie, de cat de complicata sau nu este. Toti pacientii vor primi dupa operatie cele mai bune sfaturi de la medici, asa ca recuperarea nu ar trebui sa fie o problema.

In urma unor cercetari, s-a constatat faptul ca pacientii care si-au facut interventii estetice la clinicile private din Craiova au fost foarte multumiti atat de rezultatul obtinut, cat si de profesionalismul de care au dat dovada medicii.

Dupa cum se observa, exista multe avantaje ale clinicilor private din Craiova. Pe langa acestea exista totusi si un dezavantaj: anume imposibilitatea realizarii tratamentului de calvitie pentru transplant de par Craiova.

Iata clinici din tara in care se poate realiza cu succes transplant de par Romania:

1. Clinica Dr. FUE

Clinica Dr. FUE este o clinica din ce a avut sediu si in Craiova specializata in medicina estetica. In cadrul acesteia se poate face interventia de  transplant par, insa si alte proceduri de chirurgie estetica.

La realizarea procedurilor participa medicul, specialist in Dermatologie/Chirurgie Plastica. Dr. FUE se remarca in ceea ce priveste  transplantul de par prin abordarea celei mai moderne tehnici de implant, adaptata in functie de problema si nevoia pacientului:

  • Sapphire FUE – Sapphire Follicular Unit Extraction (metoda fir cu fir);

In ceea ce priveste pretul, acesta difera in functie de cat de extinsa este zona lipsita de par, de durata interventiei, dar si de calitatea firelor de par extrase.

Contact:

Implant de Par Cluj – Dr. FUE
Website: drfue.ro
Telefon: 0756-651-768
Email: drfuecluj@gmail.com

2. Susanu Clinic, transplant de par Iasi

Dr. Susanu Sidonia este directorul medical al clinicii de chirurgie estetica plastica Susanu. Numeroase persoane au trecut pragul acestei clinici si au fost foarte multumite de serviciile pe care le-au primit.

In aceasta clinica s-au realizat cu succes peste 4000 de operatii. Pe langa alte interventii de natura estetica, se poate face si transplant de par. Pe langa  interventiile de inalta calitate, pacientii beneficiaza de mult confort si intimitate.

Efectele obtinute in cazurile interventiilor de transplant par Iasi sunt remarcabile, iar recuperarea nu presupune durere, sangerari sau cicatrici. In ceea ce priveste pretul, costurile sunt accesibile. Pentru aproximativ 1000 de fire, costul este de 890 euro/pachet.

3. Motora Hair Transplant & Aesthetics – implant par Cluj-Napoca

Clinica Motora Hair Transplant & Aesthetics realizeaza foarte multe interventii estetice printre care si implantul de par. Echipa de specialisti utilizeaza instrumente si aparatura de ultima generatie. Ambientul oferit pacientilor este unul elegant, prietenos si foarte confortabil. In clinica doctorului Motora, clientul poate alege unul dintre cele doua pachete:

  • metoda FUE si tratament PRP – 1 zi; pretul este de 1749 euro;
  • metoda FUE si tratament PRP – 2 zile; pretul este de 2699 euro;

Un aspect important pentru clientii doritori sa isi faca implant de par la clinica Motora este ca fiecare pachet include 2/3 nopti de cazare la hotel de 5 stele, 3 mese/zi si transportul la/de la clinica si aeroport.

In urma celor prezentate mai sus, se poate spune cu certitudine ca implantul de par in aceste clinici din Bucuresti, Iasi si Cluj-Napoca este o interventie realizata cu succes de cei mai buni medici specialisti.

Concluziile noastre legate de Implant de par Craiova

Consideram ca orasul Craiova este printre cele mai bune locuri in care se pot realiza interventii de natura estetica, mai putin implant de par inca. Echipele de medici specialisti au o experienta vasta in acest domeniu, lucru care ar trebui sa ii calmeze pe pacientii mai putin curajosi.