Skip to main content

Implant de Par Timisoara

Implant de Par Timisoara

Dincolo de faptul ca este un adevarat magnet pentru turistii care aleg destinatii city break cu potential, Timisoara este un oras cu sector medical foarte dezvoltat – inclusiv prin faptul ca in discutie poate sa intre un implant par Timisoara sau alte afectiuni care impun probleme. Prin urmare, Timisoara ramane pe lista preferintelor celor care le place sa calatoreasca datorita arhitecturii sale incredibile, istoriei si culturii, dar si pe lista celor care cauta clinici de excelenta si cadre medicale pentru care actul medical nu are secrete.

Persoanele care sufera de calvitie se pot trata in Timisoara, beneficiind de servicii medicale de inalta calitate. De regula, atunci cand constata o cadere excesiva a parului, persoanele afectate apeleaza la produse farmaceutice si/sau produse cosmetice sa rezolve problema, insa sunt numeroase situatii in care acestea nu se dovedesc eficiente, singura solutie fiind un transplant de par Timisoara.

Recomandarea noastra obiectiva, pentru doritorii de Implant de Par din Timisoara in luna mai 2022, este sa realizeze interventia de Implant de Par la clinica Dr. FUE (apasa aici pentru a merge la pagina lor de programare). De ce recomandam clinica Dr. FUE? In primul rand datorita rezultatelor excelente ale pacientilor ce le-au trecut pragul, dar si pretul atractiv, si cazarea / transportul gratuit pentru pacientii ce nu sunt din orasul in care au clinica cei de la Dr. FUE. Am ales sa recomandam aceasta clinica in urma feedback-ului a peste 100 de pacienti romani. Daca si tu esti un pacient ce a trecut printr-o interventie de implant de par, contacteaza-ne si spune-ne parerea ta, astfel incat sa putem ajusta recomandarile in timp real!

Cei care doresc sa elimine problema cu care se confrunta inclusiv din punct de vedere psihic, pot lua in calcul un implant par Timisoara efectuat la spitalele de stat sau la clinicile private din oras.

Avantajele implantului de par in Timisoara

Ce ii determina pe cei mai multi sa aleaga serviciile medicale pentru implant par Timisoara?

In ziua de azi, tehnologia a avansat atat de mult, incat le permite celor interesati de calvitie sa gaseasca informatii pe internet, foarte rapid, despre diverse metode de regenerare a podoabei capilare – in fond, despre modul in care isi pot recapata bogatia firelor de par.

In cercetarile pe care multi le fac in legatura cu aceasta problema, vor gasi pe diverse site-uri review-uri legate despre procedura estetica ce presupune un implant de par. In mod cert, acestea sunt scrise de catre cei care au cautat anterior metode prin care sa isi redobandeasca podoaba capilara. Utilitatea acestor review-uri este semnificativa, avand in vedere ca multe persoane care urmeaza sa treaca printr-o astfel de procedura pot afla detalii importante din experienta impartasita de cei care au trecut deja printr-o asemenea interventie.

Timisoara se afla pe lista oraselor recomandate pentru un transplant de par. Pe langa romani, exista si pacienti straini care vin in Timisoara pentru o astfel de interventie. Acest lucru se intampla  pentru ca serviciile medicale oferite sunt de calitate, iar medicii care realizeaza procedura sunt adevarati specialisti in domeniul estetic.

Ce ii determina concret pe cei care isi doresc sa faca implant de par sa vina in Timisoara?

 • in clinicile private, aparatura si instrumentele folosite in interventiile estetice sunt de ultima generatie;
 • clientii pot beneficia de metoda moderna cea mai apreciata: „Quality FUE”;
 • preturile practicate in clinicile private din Timisoara sunt accesibile si stabilite corect;
 • increderea si profesionalismul medicilor din clinicile private de specialitate din Timisoara;

Dupa prezentarea acestor aspecte de ordin  medical materializate in avantaje certe, din discutie nu pot lipsi avantajele legate de confortul fizic si psihic al oricarui pacient:

 • Timisoara este un oras mare, in care se poate ajunge foarte simplu si cu avionul. Exista si straini care aleg orasul Timisoara pentru interventie. In cazul in care nu au zbor direct, acestia iau avionul pana la Bucuresti si de acolo la Timisoara;
 • Foarte multe persoane pun un accent deosebit pe igiena din clinici. Ei bine, in Timisoara conditiile de igiena sunt foarte bune.

Din cele mentionate mai sus, se poate observa clar ca exista multe avantaje ale  transplantului de par in Timisoara. Foarte multe clinici din acest oras sunt asemanatoare cu cele din afara, unele dintre ele fiind chiar mai performante, in ceea ce priveste aparatura si instrumentele utilizate, dar si a priceperii medicilor specialisti.

Cele mai renumite clinici unde se poate realiza un implant de par in Timisoara sunt:

1. Dr. FUE

Este clinica cu cel mai mare numar de implanturi anual, peste 300. Echipele specializate de medici folosesc cea mai recenta, eficienta si putin invaziva tehnica FUE.

Aceasta atrage pacienti atat pe plan local, cat si din alte tari datorita pachetelor avantajoase pe care le ofera:

 • Interventie FUE si terapie PRP – 1 zi, aproximativ 5000 de fire, 1590 euro
 • Interventie FUE si terapie PRP – 2 zile, aproximativ 8000 de fire, 2590 euro

Alte servicii incluse in pret:

 • Consultatie pre si post operatorie
 • Ingrijire si medicamente post-operatorii
 • Cazare si mancare pe durata tratamentului la un hotel de 5*
 • Transfer aeroport
 • In cazul existentei unor cicatrici vechi pe pielea scalpului, se pot acoperi cu fire de par

Contact:

2. Galivi Hair Transplant, Timisoara

Galivi Hair Transplant este o clinica din Timisoara specializata in medicina estetica. In cadrul acesteia se poate face interventia de  transplant par, insa si alte proceduri de chirurgie estetica. Datorita rezultatelor pe care le ofera este considerata a fi locul unde visele devin realitate.

La realizarea procedurilor participa trei medici tineri, specialisti in chirurgia estetica si plastica: dr. Narad Gaurav, dr. Mirzan Lilian si dr. Narad Viviana. Galivi se remarca in ceea ce priveste  transplantul de par prin abordarea mai multor tehnici moderne, in functie de problema si nevoia pacientului:

 • FUT – Follicular Unit Transplantation (metoda strip);
 • FUE – Follicular Unit Extraction (metoda fir cu fir);
 • BHT – Body Hair Transplant (se recolteaza parul din diferite parti ale corpului);
 • LHT – Long Hair Transplant (transplant de par lung).

In ceea ce priveste pretul, acesta difera in functie de cat de extinsa este zona lipsita de par, de durata interventiei, dar si de calitatea firelor de par extrase.

3. Brol Medical Center, Timisoara

Brol Medical Center este o clinica de specialitate in care orice interventie estetica are ca rezultat un aspect cat se poate de natural. Echipa de specialisti ofera pacientilor sfaturi utile de natura estetica, avand peste 22 de ani de experienta. De astfele, cadrele medicale de aici pun mare accent pe confidentialitate, dar si pe intimitatea oricarei persoane ce le trece pragul.

Clinica Brol realizeaza procedura de transplant par prin imbinarea a mai multor tehnici moderne. Rezultatul fiind  unul 100% natural.

Pretul operatiei este de 2500 € pe sedinta. Se pot implanta 1000 de grefe. Tehnicile folosite la aceasta interventie sunt TUF (transplantul unitatilor foliculare din zona occipitala) si FUE (recoltarea fir cu fir). Costul de 2500 € include toate analizele, EKG, operatia in sine, anestezia, spitalizarea si controalele post operatorii.

4. Shanti Beauty Clinic, Timisoara

Shanti Beauty Clinic este locul in care pacientii gasesc raspunsul la toate problemele legate de frumusete, implicit confort psihic. Echipa de specialisti dispune de un profesionalism de inalta calitate si este intotdeauna pregatita sa ofere pacientilor sfaturi de natura estetica, consultatii si tratamente cat se poate de eficiente.

La Shanti Beauty Clinic orice interventie este realizata cu aparate de ultima generatie, astfel incat, toti pacientii sa beneficieze de tot ce este mai bun. Un transplant par consta in recoltarea cu atentie  si cu instrumente microchirurgicale a mai multor fire de par din diverse regiuni ale corpului si in depunerea lor in zona lipsita de par. Aceasta procedura este una dintre cele mai solicitate operatii de natura estetica si intotdeauna rezultatul a fost un adevarat succes.

Shanti Beauty Clinic garanteaza servicii de inalta calitate la preturi rezonabile si rezultate impecabile, 100% naturale.

In final, ce se poate spune despre implant par Timisoara?

Avand in vedere cele enumerate mai sus, putem sustine faptul ca un implant par se poate realiza cu succes in clinicile private din Timisoara, la preturi rezonabile, corect exprimate. Serviciile oferite sunt de inalta calitate, iar echipele de medici profesionisti sunt gata sa indeplineasca visul oricarui pacient.

Concluziile pacientilor: implant par Timisoara

Persoanele care au trait deja aceasta experienta isi spun punctul de vedere pe diverse site-uri. Este un mod excelent de a-i ajuta pe cei ce vor sa isi faca o interventie estetica, in ceea ce priveste alegerea clinicii de specialitate. In acest fel, viitorii pacienti vor sti cum va decurge intreaga interventie.

Pe baza unor cercetari, am constatat ca majoritatea persoanelor care au ales orasul Timisoara pentru interventia de implant de par, au fost foarte multumite de rezultat, dar si de profesionalismul medicilor specialisti.

Concluziile noastre

In lista cu cele mai bune orase in care se pot realiza interventii de natura estetica se afla si Timisoara, orasul cu un sector medical dezvoltat si cu medici de specialitate foarte bine instruiti. Rezultatele procedurilor sunt impecabile, iar profesionalismul si increderea de care dau dovada medicii atrag tot mai multi pacienti, atat romani cat si straini.

Majoritatea persoanelor considera ca aspectul podoabei capilare este foarte important, fiind un simbol al frumusetii. In ziua de azi, o problema majora este cea a caderii parului, o problema care streseaza atat tinerii, cat si adultii. Multi dintre cei cu probleme imbratiseaza ideea propusa de chirurgia plastica estetica: un transplant par Timisoara, care le va readuce sentimentul de incredere in sine. Persoanele care isi doresc sa recurga la o astfel de interventie, aleg orasul Timisoara datorita serviciilor medicale, dar si datorita preturilor, accesibile.

In final, cei care se confrunta cu calvitia, pot  gasi rezolvarea in clinicile private din Timisoara. In mod cert, nu este necesar sa plece peste granite pentru interventia ce presupune implantul de par. In Timisoara exista medici renumiti si adevarati specialisti in acest domeniu, care vor realiza procedura cu succes, oferindu-i pacientului cel mai frumos si bogat scalp.