Skip to main content

Implant de Par Iasi

Implant de Par Iasi

Se poate spune ca in Romania exista intre cei mai buni medici specialisti in interventiile estetice, cum ar fi calvitia, pentru care solutia poate fi un implant par Iasi, de exemplu. Prin urmare, dincolo de faptul ca Iasi este unul dintre cele mai frumoase si vechi orase din Romania – plin de istorie, cultura, o destinatie perfecta pentru cupluri -, este si un centru de excelenta in ceea ce priveste calitatea actului medical.

Preocuparea unei persoane pentru felul in care arata ar trebui sa fie privita ca o normalitate. De astfel, in urma unor studii de specialitate a rezultat ca pierderea parului afecteaza doi din trei barbati si o femeie din cinci. Cei care sufera de calvitie, pot alege cu incredere una dintre clinicile private sau la spitalele de stat pentru a face un transplant par Iasi.

Recomandarea noastra obiectiva, pentru doritorii de Implant de Par din Iasi in luna mai 2022, este sa realizeze interventia de Implant de Par la clinica Dr. FUE (apasa aici pentru a merge la pagina lor de programare). De ce recomandam clinica Dr. FUE? In primul rand datorita rezultatelor excelente ale pacientilor ce le-au trecut pragul, dar si pretul atractiv, si cazarea / transportul gratuit pentru pacientii ce nu sunt din orasul in care au clinica cei de la Dr. FUE. Am ales sa recomandam aceasta clinica in urma feedback-ului a peste 100 de pacienti romani. Daca si tu esti un pacient ce a trecut printr-o interventie de implant de par, contacteaza-ne si spune-ne parerea ta, astfel incat sa putem ajusta recomandarile in timp real!

Caderea parului este o problema cu care se confrunta tot mai multi oameni, o problema care ii afecteaza, ba chiar frustreaza, mai ales pe cei care tin foarte mult la podoaba lor capilara si la aspectul estetic la modul general. Din aceasta cauza, foarte des se opteaza pentru un implant par Iasi. In mod cert, interventia este imbratisata de tot mai multe persoane care tin la aspectul lor.

Clinicile private din Iasi le ofera  pacientilor un ambient placut si toata atentia de care au nevoie. Multi considera ca un implant de par trebuie facut in strainatate, unde considera ca ar exista centre mult mai performante decat in tara. Este o abordare total gresita!

In Romania exista clinici private, spre exemplu cele din Iasi, cu o aparatura mult mai buna si mai performanta decat a celor din strainatate. Medicii specialisti in estetica aduc zambetul pe buze zilnic multor persoane, oferindu-le interventii cu rezultate impecabile.

Avantajele implantului de par Iasi

Ce ii determina pe cei mai multi sa aleaga serviciile medicale pentru implant par Iasi?

Cei interesati de o astfel de tehnica sunt la un click distanta de informatiile dorite. Internetul pune la dispozitia tuturor celor interesati, atat detalii despre cele mai bune clinici private din Iasi cat si review-uri ale altor persoane care isi povestesc experienta dupa ce si-au facut implantul de par. Prin urmare, cei care urmeaza sa isi faca o astfel de procedura, vor sti exact in ce consta interventia, in definitiv, la ce sa se astepte.

In clinicile private din Iasi exista medici profesionisti in domeniul esteticii. Serviciile medicale sunt de calitate, iar profesionalismul specialistilor atrag atat pacienti romani, cat si foarte multi straini.

Ce ii determina concret pe cei care isi doresc sa faca implant de par sa vina in Iasi?

  • toata aparatura folosita in interventiile de natura estetica este de ultima generatie;
  • in clinicile private sunt folosite diverse metode moderne necesare implantului de par, spre exemplu metoda „FUE”;
  • preturile interventiilor de natura estetica sunt rezonabile;
  • profesionalismul medicilor specialisti din Iasi.

Pe langa avantajele de ordin medical, pacientii se bucura de avantaje de natura psihica si fizica:

  • fiind un oras mare, Iasi ofera posibilitatea pacientilor de a ajunge si cu avionul. Pacientii din strainatate iau de regula avionul pana la Bucuresti si de acolo la Iasi;
  • in clinicile private din Iasi, pacientii se pot bucura de confort si intimitate, iar igienizarea este corect realizata, investindu-se in acest aspect.

Dupa cum se poate observa, se poate vorbi despre avantaje numeroase pe care persoanele care urmaresc sa fac implant de par Iasi le pot obtine. Multe clinici din Iasi sunt la fel de bune precum cele din afara sau poate chiar mai bune si mai de incredere.

Cele mai renumite clinici unde se poate realiza un implant de par in Iasi:

1. Clinica Dr. FUE

Clinica Dr. FUE este o clinica din ce a avut sediu si in Iasi specializata in medicina estetica. In cadrul acesteia se poate face interventia de  transplant par, insa si alte proceduri de chirurgie estetica.

La realizarea procedurilor participa medicul, specialist in Dermatologie/Chirurgie Plastica. Dr. FUE se remarca in ceea ce priveste  transplantul de par prin abordarea celei mai moderne tehnici de implant, adaptata in functie de problema si nevoia pacientului:

  • Sapphire FUE – Sapphire Follicular Unit Extraction (metoda fir cu fir);

In ceea ce priveste pretul, acesta difera in functie de cat de extinsa este zona lipsita de par, de durata interventiei, dar si de calitatea firelor de par extrase.

Contact:

Implant de Par Cluj – Dr. FUE
Website: drfue.ro
Telefon: 0756-651-768
Email: drfuecluj@gmail.com

Susanu Clinic, Iasi

Susanu Clinic este o clinica estetica, de chirurgie plastica, coordonata de Directorul medical Dr. Susanu Sidonia. In acest centru au avut loc peste 4000 de interventii. In cadrul Susanu Clinic se pot realiza diverse interventii de natura estetica, printre care si implant par Iasi. Efectele sunt imediate, iar rezultatul arata 100% natural. Nu exista durere, cicatrici sau sangerari.

Legat de pretul implantului de par, clinica Susanu din Iasi promoveaza costuri rezonabile. Intre 1-500 unitati foliculare, adica aproximativ 1000 de fire, costa 890 euro/pachet.  Pretul se calculeaza pe unitate foliculara astfel: intre 501 si 750 de unitati foliculare – 890 euro + 1.70 euro x numar de UF, peste 751 UF – pachetul anterior + 1.50 euro x numar de UF, peste 1001 UF – pachetul anterior + 1.20 euro x numar de UF, iar peste 1500 UF – pachetul anterior + 0.9 euro x numar de UF.

OZONO, Iasi

OZONO este un centru medical estetic din Iasi, ai carui specialisti pun foarte mult accentul pe naturalete. Serviciile OZONO vizeaza atat zona dento-faciala, cat si estetica parului si a gatului. Un transplant par Iasi la clinica OZONO, este o interventie recomandata inclusiv pentru redobandirea increderii in sine.

OZONO realizeaza procedura prin mai multe metode: metoda strip (Follicular Unit Transplantation), FUE (Follicular Unit Extraction) si DHI (Direct Hair Implant). Toate sunt foarte eficiente si ofera pacientului rezultatul dorit.

Durata interventiei realizata de medicii specialisti este cuprinsa intre 3 si 12 ore, in functie de problema fiecarui pacient. OZONO garanteaza pacientilor rezultate dupa 21 de zile, dar subliniaza faptul ca poate fi necesara o noua completare. Rezultatul final se poate observa dupa un an.

Tratamentele si procedurile sunt realizate doar de medici specialisti in chirurgie plastica. Un transplant de par  1000 FUE costa 1100 de euro.

In final, ce se poate spune despre implant par Iasi?

In final, potrivit celor enuntate mai sus, Iasi poate fi una dintre optiunile viitorilor pacienti care doresc sa faca un transplant par.  Clinicile private din acest oras sunt de incredere, au in cadrul lor medici specialisti din domeniul esteticii, iar preturile pe care le propun sunt accesibile.

Concluziile pacientilor: implant par Iasi

In urma unor studii, am constatat ca persoanele care si au facut implant de par in Iasi,  recomanda cu incredere clinicile private din acest oras, deoarece rezultatul obtinut i-a multumit pe deplin. Pe langa rezultat, pacientii au fost multumiti si de atentia cu care medicii i-au tratat.  Aceste recomandari vin si ele cu un plus de incredere pentru cei care doresc sa isi faca interventia estetica.

Concluziile noastre

Cu siguranta, Iasi este orasul ce se incadreaza in lista cu cele mai sigure locuri in care se pot face implanturi de par in Romania, iar rezultatele sunt pe masura asteptarii pacientilor, bineinteles. Si, inca ceva! Pe langa faptul ca isi pot rezolva problema care ii stresa mai tot timpul, pacientii clinicilor din Iasi se pot bucura si de imaginile turistice ale acestui oras minunat.