Skip to main content

Implant de Par Constanta

Implant de Par Constanta

Poate fi Constanta un oras perceput mai mult decat turistic? Raspunsul este afirmativ, avand in vedere ca ofera solutii diverse pentru un plus de sanatate si un plus estetic. In prezent, se poate vorbi inclusiv despre implant par Constanta.

Constanta este unul dintre cele mai mari orase din Romania, un oras care combina intr-un  mod armonios mostenirile de la greci cu cele ale romanilor. Pe langa faptul ca este o destinatie iubita de foarte multi turisti, mai ales pe timpul verii, Constanta este si orasul in care se pot face unele dintre cele mai bune operatii estetice – in discutie poate sa intre inclusiv transplant par Constanta – datorita faptului ca gazduieste numeroase clinici in care lucreaza medici specialisti in chirurgia estetica plastica.

Recomandarea noastra obiectiva, pentru doritorii de Implant de Par din Constanta in luna mai 2022, este sa realizeze interventia de Implant de Par la clinica Dr. FUE (apasa aici pentru a merge la pagina lor de programare). De ce recomandam clinica Dr. FUE? In primul rand datorita rezultatelor excelente ale pacientilor ce le-au trecut pragul, dar si pretul atractiv, si cazarea / transportul gratuit pentru pacientii ce nu sunt din orasul in care au clinica cei de la Dr. FUE. Am ales sa recomandam aceasta clinica in urma feedback-ului a peste 100 de pacienti romani. Daca si tu esti un pacient ce a trecut printr-o interventie de implant de par, contacteaza-ne si spune-ne parerea ta, astfel incat sa putem ajusta recomandarile in timp real!

In ultimul timp, o problema estetica, des intalnita este calvitia. Din cauza stresului, dar si a altor afectiuni ale scalpului, foarte multi oameni isi pierd un numar mare de fire de par. Ce solutie exista? Un implant par Constanta este cea mai buna rezolvare. Constanta ofera aceasta posibilitate.

Exista foarte multi oameni care aleg cu incredere sa isi faca interventii estetice pentru a-si repara sau pentru a-si corecta deficientele functionale. Calvitia, spre exemplu, se intalneste tot mai des si, intr-adevar, este o problema care streseaza si frustreaza persoanele carora le pasa de aspectul lor fizic, bineinteles. Clinicile estetice din Constanta aduc zambetul pe buzele pacientilor zilnic si sunt recomandate cu incredere de cei care si au facut diverse interventii de natura estetica in cadrul lor.

Orice problema de natura estetica se poate rezolva in spitalele de stat sau in clinicile private din Constanta. Multi merg pe ideea plecarii in strainatate pentru operatiile estetice, inclusiv pentru implant par. Considera ca acolo sunt medici mult mai buni. Ei bine, Romania pune la dispozitia  tuturor, clinici foarte bune, cu echipe de medici specialisti bine pregatite. Prin urmare, pentru realizarea interventiilor de natura estetica, se poate alege cu incredere Constanta.

Avantaje implant par Constanta

Ce ii determina pe cei mai multi sa aleaga serviciile medicale de transplant par Constanta?

Astazi, avand posibilitatea navigarii pe internet, multi oameni pot cauta informatiile legate de operatiile estetice. Cu un singur click, pot gasi exact ce ii intereseaza, intr-un timp foarte scurt. Experientele celor care si-au facut transplant par Constanta sunt impartasite pe internet, tocmai pentru a-i ajuta pe oamenii care vor sa isi faca o operatie estetica, sa inteleaga in ce constau procedurile si cum decurg lucrurile.

Constanta este orasul in care, dupa spusele multor pacienti care si-au facut operatii estetice aici, visul lor a devenit realitate. Exista o multime de oameni care vin din strainatate  pentru a-si face proceduri de natura estetica in Romania, mai exact in Constanta.

Ce ii determina concret pe cei care isi doresc sa faca operatii estetice sa vina in Constanta?

  • Aparatura folosita de medicii specialisti este de ultima generatie;
  • Preturile pentru implant de par sunt accesibile;
  • Medicii ofera pacientilor incredere si profesionalism.

In ceea ce priveste confortul fizic si psihic, pacientii pot beneficia de mai multe aspecte pozitive. Spre exemplu:

conditiile foarte bune de igiena: datorita instrumentelor microchirurgicale de ultima generatie, recuperarea este mult mai rapida. Clinicile din Constanta promit pacientilor o recuperare fara durere, cicatrici sau sangerari;
medicii ultraspecializati folosesc pentru transplantul de par metoda „Quality FUE”, una dintre cele mai performante tehnici.

Dupa cum se poate observa, exista atat avantaje de ordin medical, cat si avantaje care privesc strict confortul fizic si psihic al pacientilor. Deci, clinicile din Constanta, pot fi similare cu cele din Turcia sau chiar mai performante, bineinteles, datorita echipelor de medici care realizeaza cele mai de succes operatii estetice, inclus transplant par.

Exista totusi si un dezavantaj. In Constanta in acest moment exista o singura clinica estetica unde se poate face implant de par.

Top Clinici de Impalnt de par in Constanta si nu numai

1. Clinica Parului, Constanta

Clinica Parului din Constanta este prima clinica din Romania care a inceput  sa faca transplant par prin utilizarea tehnicii Micro FUE Regenerativ. Ofera garantia pacientilor ca parul implantat le va creste pe tot parcursul vietii. In cazul in care exista un caz avansat de calvitie, clinica recomanda tratarea zonei afectate cu terapii complementare, spre exemplu PRP (plasma bogata in factori de crestere) si mezoterapie, care consta in multivitamine introduse la nivelul dermului, cu ajutorul microinjectiilor. Costurile chirurgiei transplantului de par sunt urmatoarele:

  • Consultatie transplant par, cu analiza tricoscopica, 280 ron;
  • Tratament PRP impotriva caderii parului, 200 euro/sedinta;
  • Mezoterapie 150 euro/sedinta;
  • Transplant par micro FUE+PRP – 1 zi, de la 1800 euro.

Pentru cei care vor sa aiba mai multe alternative de clinici in ceea ce priveste transplantul de par, prezentam inca doua clinici de specialitate din tara, pe langa cea din Constanta.

2. Clinica Dr. FUE

Clinica Dr. FUE este o clinica din ce a avut sediu si in Cluj specializata in medicina estetica. In cadrul acesteia se poate face interventia de  transplant par, insa si alte proceduri de chirurgie estetica.

La realizarea procedurilor participa medicul, specialist in Dermatologie/Chirurgie Plastica. Dr. FUE se remarca in ceea ce priveste  transplantul de par prin abordarea celei mai moderne tehnici de implant, adaptata in functie de problema si nevoia pacientului:

  • Sapphire FUE – Sapphire Follicular Unit Extraction (metoda fir cu fir);

In ceea ce priveste pretul, acesta difera in functie de cat de extinsa este zona lipsita de par, de durata interventiei, dar si de calitatea firelor de par extrase.

Contact:

Implant de Par Cluj – Dr. FUE
Website: drfue.ro
Telefon: 0756-651-768
Email: drfuecluj@gmail.com

3. OZONO, IS

Doritori de rezultate cat mai naturale? Atunci, OZONO este alegerea potrivita. Serviciile acestui centru estetic din Iasi se impart in trei categorii: zona dento-faciala, estetica parului si estetica gatului. Cei ce isi doresc o podoaba capilara bogata, pot opta cu incredere pentru un transplant par la centrul OZONO din Iasi. Se garanteaza rezultate dupa 21 de zile si 100% naturale. Insa, poate fi cazul de o noua completare, rezultatul final observandu-se dupa aproape un an. Toate interventiile estetice sunt realizate de medici ultraspecializati. Pretul unui transplant de par este de 1100 de euro ( FUE, aproximativ 1000 de fire).

Potrivit celor prezentate mai sus, se poate garanta ca implantul de par intr-una dintre clinicile de mai sus va fi un adevarat succes, pacientul bucurandu-se pe deplin de rezultat.

Concluziile pacientilor: interventii estetice Constanta

S-a constatat faptul ca persoanele care au calcat pragul clinicilor de chirurgie estetica plastica din Constanta au fost multumiti de profesionalismul medicilor si de serviciile oferite de acestia.

Concluziile noastre legate de Implantul de par din Constanta

Constanta pune la dispozitia pacientilor cele mai bune clinici pentru operatiile estetice. Rezultatele sunt pe masura asteptarilor, asa ca, cei ce isi doresc sa isi faca o interventie estetica, precum implant par Constanta, se pot lasa cu incredere pe mana specialistilor esteticieni bine pregatiti.