Skip to main content

Implant de Par Bucuresti

Implant de Par Bucuresti

Pe langa faptul ca este considerat Micul Paris si este una dintre cele mai frumoase si accesibile destinatii turistice europene, care surprinde si distreaza vizitatorul curios, capitala Romaniei se remarca si prin serviciile medicale de inalta calitate, oferite celor care sufera de diverse afectiuni, precum calvitia, caz in care va fi necesar de efectuat implant dentar Bucuresti. Aceasta procedura se poate realiza in clinici private sau in spitale de stat.

Recomandarea noastra obiectiva, pentru doritorii de Implant de Par din Bucuresti in luna mai 2022, este sa realizeze interventia de Implant de Par la clinica Dr. FUE (apasa aici pentru a merge la pagina lor de programare). De ce recomandam clinica Dr. FUE? In primul rand datorita rezultatelor excelente ale pacientilor ce le-au trecut pragul, dar si pretul atractiv, si cazarea / transportul gratuit pentru pacientii ce nu sunt din orasul in care au clinica cei de la Dr. FUE. Am ales sa recomandam aceasta clinica in urma feedback-ului a peste 100 de pacienti romani. Daca si tu esti un pacient ce a trecut printr-o interventie de implant de par, contacteaza-ne si spune-ne parerea ta, astfel incat sa putem ajusta recomandarile in timp real!

Pentru multi, podoaba capilara reprezinta simbolul frumusetii. Pierderea firelor de par este o problema ce streseaza si frustreaza atat femeile, cat si barbatii. Chirurgia plastica estetica este in general o procedura catre care se indreapta multi cand intampina probleme, mai ales cand este vorba despre un  transplant par Bucuresti. O parte dintre cei care aleg sa faca o astfel de interventie, opteaza pentru orasul Bucuresti deoarece aici sunt oferite servicii medicale de calitate si preturile sunt accesibile.

Cei ce se confrunta cu probleme estetice si doresc sa faca diverse interventii, pot merge cu incredere la clinicile private din Bucuresti. Aici vor gasi garantat solutia. Prin urmare, persoanele interesate de o procedura care consta in implantul de par nu trebuie sa plece in strainatate pentru a face o astfel de interventie. In Bucuresti exista specialisti buni in acest domeniu care vor realiza interventia cu succes.

Avantajele implantului de par in Bucuresti

Ce ii determina pe cei mai multi sa aleaga serviciile medicale pentru implant par Bucuresti?

Modul in care tehnologia a avansat in ultimul timp este unul impresionant. Printr-un singur click pe Google, cei interesati de metodele prin care isi pot recapata bogatia podoabei capilare, pot beneficia in cateva secunde de informatiile dorite. Vor gasi o multime de review-uri legate de interventia estetica ce implica implantul de par. Astfel, persoanele interesate au posibilitatea de a citi parerile celor care au facut o astfel de procedura estetica.

Printre orasele recomandate pentru aceasta interventie, Bucuresti se afla pe primele locuri.  Micul Paris este sustinut de foarte multi oameni in ceea ce priveste procedurile de implant de par si nu este vorba doar de romani. Sunt si foarte multi pacienti straini care aleg orasul Bucuresti pentru interventii estetice convinsi ca vor gasi rezolvare la problema care ii macina inclusiv psihic.

Ce ii determina concret pe cei care isi doresc sa faca implant de par sa vina in Bucuresti?
  • increderea si competenta profesionala a cadrului medical din clinicile de specialitate;
  • beneficierea de instrumente si aparate de inalta calitate in ceea ce priveste interventiile estetice si nu numai;
  • utilizarea metodei „Quality FUE” de catre medici ultraspecializati;
  • servicii medicale de calitate si preturi accesibile.

Pe langa aspectele de ordin medical mentionate mai sus, exista si aspecte legate de confortul fizic, dar si psihic al pacientilor, care se concretizeaza in avantaje semnificative. Acestea constau in urmatoarele:

  • in primul rand, Bucuresti este un oras in care se poate ajunge cu avionul din alte orase mari romanesti, dar si din strainatate;
  • un alt aspect care probabil pe unii pacienti ii ingrijoreaza este recuperarea.  Spre exemplu, Clinica Dr. Felix din Bucuresti, promite pacientilor o recuperare imediata, fara cicatrici  sau dureri, iar rezultatul este impecabil.

Indubitabil, exista o multitudine de avantaje in ceea ce priveste tratamentul pentru calvitie in Bucuresti. Majoritatea clinicilor din capitala pot fi comparate cu cele din Turcia sau chiar mai performante, datorita aparaturii utilizate in interventie si a medicilor specialisti care realizeaza o astfel de interventie.

Cele mai renumite clinici unde se poate realiza un implant de par Bucuresti sunt urmatoarele:

1. Clinica Dr. Felix, Bucuresti

Clinica Dr. Felix este considerata cea mai buna clinica de transplant par din Bucuresti. Din 2009 pana astazi, s-au realizat cu succes peste 5500 de interventii cu rezultate notabile. Cei ce au pasit in aceasta clinica au avut la final un adevarat motiv sa zambeasca.

Pacientii pot beneficia de metoda Quality FUE, realizata manual si cu o atentie sporita de medici ultraspecializati. Dupa cum s-a mentionat si anterior, intr-adevar, recuperarea este imediata si fara dureri, iar aspectul rezultat este unul natural.

Pentru implantul de par nu se poate preciza un cost fix. In general costurile difera de la caz la caz. Diferentele sunt influentate de factori precum: zona lipsita de par, calitatea firelor ce vor fi extrase si durata interventiei ( 5-6 ore sau 10 ore).

In clinica isi desfasoara activitatea doctorul Felix Popescu, medic specialist in chirurgia plastica, estetica  si microchirurgie reconstructiva, participant apreciat la congresele de transplant de par din toata lumea.

2. Clinica Dr. FUE

Clinica Dr. FUE este o clinica din ce a avut sediu si in Bucuresti specializata in medicina estetica. In cadrul acesteia se poate face interventia de  transplant par, insa si alte proceduri de chirurgie estetica.

La realizarea procedurilor participa medicul, specialist in Dermatologie/Chirurgie Plastica. Dr. FUE se remarca in ceea ce priveste  transplantul de par prin abordarea celei mai moderne tehnici de implant, adaptata in functie de problema si nevoia pacientului:

  • Sapphire FUE – Sapphire Follicular Unit Extraction (metoda fir cu fir);

In ceea ce priveste pretul, acesta difera in functie de cat de extinsa este zona lipsita de par, de durata interventiei, dar si de calitatea firelor de par extrase.

Contact:

Implant de Par Cluj – Dr. FUE
Website: drfue.ro
Telefon: 0756-651-768
Email: drfuecluj@gmail.com

3. Egoclinic Institutul Dermato-Estetic, Bucuresti

Institutul Dermato-Estetic este o clinica specializata in dermatologie, implant par si tratamente chirurgicale cu laser. Egoclinic ofera tuturor pacientilor sai garantia unor rezultate impecabile. Aici sunt utilizate doua metode pentru transplant de par: STRIP si FUE.

In ceea ce priveste pretul interventiei de implant de par, Egoclinic sustine un pret de 1 euro / unitate foliculara. Costurile variaza si pot ajunge pana la 2000-3000 € in cazul unui implant pe calvitie extinsa. Este o suma de bani corecta pentru aceasta interventie.

In final, ce se poate spune despre implant par Bucuresti?

Legat de pret, pe baza aspectelor prezentate, se poate aprecia ca un implant par nu este extrem de scump precum in alte tari. Prin urmare, cei ce isi doresc sa faca o astfel de interventie nu trebuie sa se ingrijoreze atat de tare in privinta costurilor.

Concluziile pacientilor: implant par Bucuresti pareri

De cele mai multe ori, cei ce au facut o astfel de interventie le impartasesc celor care doresc sa faca implant de par, ganduri si opinii despre experienta prin care au trecut. Un avantaj pentru viitorii pacienti care vor sti la ce sa se astepte. Noi am constatat ca majoritatea pacientilor care au facut implant de par in Bucuresti au fost multumiti de rezultatele obtinute. Pe langa rezultat, acestia au fost multumiti si de modul in care au fost tratati in timpul actului medical.

Concluziile noastre legate de implantul de par in Bucuresti

Cu siguranta, Bucuresti este unul dintre cele mai bune orase in care se pot realiza interventii estetice, precum transplantul de par. Capitala Romaniei ofera clinici de specialitate si medici bine instruiti, capabili sa asigure rezultate impecabile.