Skip to main content

 Implant de par Femei – Top Clinici pentru Transplant de par la Femei in 2022

 Implant de par Femei – Top Clinici pentru Transplant de par la Femei in 2022

In urma unor cautari, parca nesfarsite, despre posibile tratamente sau interventii care sa rezolve problema estetica a multor doamne si domnisoare  si anume calvitia, s-a constatat ca da, exista solutia optima: implant de par femei.

In ziua de azi, implantul de par este una dintre cele mai solicitate interventii estetice de catre femei. Calvitia afecteaza atat fizic, cat si mental, mai ales persoanele de sex feminin, care isi doresc ca podoaba lor capilara sa fie una bogata si sanatoasa. De astfel, studiile de specialitate arata ca aleg optiunea pentru transplant par femei care nu doar ca tin sa arate bine, ci au in vedere si modul in care lipsa parului le poate afecta emotional.

Recomandarea noastra obiectiva, pentru doritorii de Implant de Par din Romania in luna mai 2022, este sa realizeze interventia de Implant de Par la clinica Dr. FUE (apasa aici pentru a merge la pagina lor de programare). De ce recomandam clinica Dr. FUE? In primul rand datorita rezultatelor excelente ale pacientilor ce le-au trecut pragul, dar si pretul atractiv, si cazarea / transportul gratuit pentru pacientii ce nu sunt din orasul in care au clinica cei de la Dr. FUE. Am ales sa recomandam aceasta clinica in urma feedback-ului a peste 100 de pacienti romani. Daca si tu esti un pacient ce a trecut printr-o interventie de implant de par, contacteaza-ne si spune-ne parerea ta, astfel incat sa putem ajusta recomandarile in timp real!

Avantajele optiunii pentru implant par la femei

Fiind o boala care afecteaza mental atat de multe femei, odata ce au decis sa isi faca un implant de par, se vor simti cu mult mai bine. Chiar daca in perioada in care s-au confruntat cu caderea masiva a parului, increderea in sine si dorinta de a-si demonstra atractivitatea au disparut din viata femeii afectate, astfel de sentimente fiind dominate de rusine si anxietate, totul se va schimba indata ce rezultatul implantului se va putea vedea.

Medicii specialisti din clinicile marilor orase din Romania au grija ca toate rezultatele sa fie peste asteptarile pacientilor. Prin urmare, toate femeile care fac aceasta interventie se pot lasa pe mainile echipelor de esteticieni cu incredere.

Multe femei au incercat sa mascheze aceasta problema prin numeroase metode, cum ar fi purtarea de peruci sau mese. Au urmat tratament si au utilizat produse cosmetice diverse. Din pacate, rezultatele au intarziat sa apara. Se considera ca perucile si mesele nu sunt deloc comode si nu arata natural, motiv pentru care nu sunt purtate atat de des de femei. Sa poarte peruca nu inseamna ca suferinta dispare.

Da, un implant necesita eforturi financiare, dar nu foarte mari. Pana la urma nu este vorba despre o suma imposibila. In prezent, exista foarte multe clinici de implant in Romania care practica preturi accesibile.

Clinici performante in care se practica implant par la femei

Prezentam in cele ce urmeaza 3 clinici din Romania, in cadrul carora lucreaza cei mai buni medici esteticieni, si catre care se pot indrepta toate femeile ce vor sa isi faca implant de par la un pret bun.

Aceste clinici sunt recomandate cu incredere de catre pacientele care au trecut deja prin aceasta experienta si care acum se bucura de frumoasa si bogata lor podoaba capilara. Prin urmare, cele trei clinici din Romania, care realizeaza implanturi de par de calitate notabila sunt urmatoarele:

1. Clinica Dr. FUE

Clinica Dr. FUE este o clinica din ce a avut sediu si in Cluj specializata in medicina estetica. In cadrul acesteia se poate face interventia de  transplant par, insa si alte proceduri de chirurgie estetica.

La realizarea procedurilor participa medicul, specialist in Dermatologie/Chirurgie Plastica. Dr. FUE se remarca in ceea ce priveste  transplantul de par prin abordarea celei mai moderne tehnici de implant, adaptata in functie de problema si nevoia pacientului:

  • Sapphire FUE – Sapphire Follicular Unit Extraction (metoda fir cu fir);

In ceea ce priveste pretul, acesta difera in functie de cat de extinsa este zona lipsita de par, de durata interventiei, dar si de calitatea firelor de par extrase.

Contact:

Implant de Par Cluj – Dr. FUE
Website: drfue.ro
Telefon: 0756-651-768
Email: drfuecluj@gmail.com

2. Motora Hair Transplant & Aesthetics – transplant par femei Cluj-Napoca

implant de par femei motora hair

Tot din Cluj, o alta clinica recomandata pentru transplant par femei este Motora Hair Transplant & Aesthetics. Si aici, doamnele isi pot realiza procedura ce presupune implantul de par. Dr. Motora alaturi de echipa sa de specialisti esteticieni fac fericite foarte multe paciente zilnic. Acestea beneficiaza de confort si de serviciile de inalta calitate ale actului medical.

Aparatura folosita este de ultima generatie si face ca toate pacientele sa nu aiba dureri sau sa ramana cu cicatrici. Instrumentele microchirurgicale nu lasa sa se intample acest lucru. Bineinteles, ca pe langa aparatura si instrumente, este foarte important si modul in care lucreaza medicii, dar pacientele nu au niciun motiv sa se ingrijoreze, pentru ca specialistii au o experienta vasta in lumea esteticii.

Clinica Motora pune la dispozitia pacientelor doua pachete la preturi atractive:

– interventie FUE + terapie PRP – 1 zi, intre 3000-5000 de fire: 1749 de euro;

– interventie FUE + terapie PRP – 2 zile, intre 4000-8000 de fire: 2699 de euro.

In aceste doua pachete sunt incluse si alte beneficii. Spre exemplu, costul interventiei inainte si dupa intra in ambele oferte, la fel si transportul pacientei de la aeroport, dar si serviciile de masa si cazare la un hotel de 5 stele din Cluj. De retinut faptul ca toate interventiile de la clinica sunt realizate de dr. Motora si de alti medici specialisti in chirurgie estetica plastica.

3. Clinica Dr. Felix – implant par femei Bucuresti

implant de par femei dr felix

Cea mai buna clinica din Bucuresti pentru implant par femei si barbati este Clinica Dr. Felix. Aici se fac fericiti mii de pacienti, atat romani, cat si straini, medicii oferindu-le cele mai bune rezultate, deseori peste asteptarile lor. Tehnica utilizata este Quality FUE, una dintre cele mai avansate tehnici la nivel global. Recuperarea pacientelor nu dureaza mult, deoarece sunt folosite instrumente de ultima generatie, care nu provoaca dureri, cicatrici sau sangerari. Medicii garanteaza rezultate 100% naturale si ofera sfaturi dupa interventie, pe care pacientele trebuie sa le urmeze, pentru ca vindecarea sa fie rapida si sa nu apara complicatii.

In ceea ce priveste costurile implantului de par, acestea difera in functie de complexitatea problemei fiecarei paciente. Aceasta complexitate se refera la dimensiunea zonelor care necesita implant si volumul de par care trebuie transplantat. Daca este vorba de o zona mica, pretul va fi aproape sau in jur de 2000 de euro. Daca zona este extinsa, atunci se poate ajunge la o suma mai mare. Deci, pretul variaza.

Dr. Felix Popescu este medicul specialist din propria sa clinica estetica, ce face din fiecare implant de par femei si barbati o adevarata opera de arta. In urma unor cercetari, se poate spune ca este unul dintre medicii care a avut numai rezultate notabile.

Concluzia Noastra legata de Impalntul de par pentru Femei:

Potrivit celor prezentate mai sus, toate femeile interesate de un implant de par isi pot indeplini visul la una dintre clinicile mentionate. Vor avea parte de cel mai frumos rezultat si vor fi pe deplin multumite de serviciile medicale primite. Asadar, toate sentimentele negative ce le macinau zilnic, vor fi inlaturate cu succes. Se vor simti din nou frumoase, feminine si atractive. Exista, se pare solutie pentru orice.